Σχετικά με την Total Gym

Η Total Gym είναι ο κορυφαίος στον κόσμο κατασκευαστής εξοπλισμού για εκγύμναση λειτουργική και ασκήσεις με βάρη. Ιδρύθηκε το 1974 και τα προϊόντα της εταιρείας αυτής (με βάση της το San Diego της Αμερικής) χρησιμοποιούνται σε 14.000 κλινικές φυσικοθεραπείας, εγκαταστάσεις προπόνησης, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, επαγγελματικές αθλητικές ομάδες και κλαμπ υγείας, εμπνέοντας άνω των 24 εκατομμυρίων ασκήσεις παγκοσμίως ανά έτος.

Η Total Gym έχει μια μακροχρόνια σχέση με την American Telecast Products, LLC, η οποία ήταν η πρώτη που εισήγαγε το «Total Gym bodyweight trainer» ως όργανο στην αγορά με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια τηλεοπτικής μετάδοσης ενημέρωση στην ιστορία, πουλώντας άνω των τέσσερων εκατομμύριων τεμαχίων.

Τώρα, με διανομή σε περισσότερες από 23 χώρες, η Total Gym συνεχίζει να είναι επικεφαλής της βιομηχανίας με μηχανήματα λειτουργικής άσκησης με το βραβευμένο πρόγραμμα για γυμναστήρια «GRAVITY Inside» και το νέο «Total Gym Elevate Circuit», μια σειρά από έξι απλά, έξυπνα και εύκολα στη χρήση αυτόνομα όργανα για το γυμναστήριο.

Το μέλλον

Από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, η Total Gym υιοθέτησε λειτουργικά προϊόντα που συμπληρώνουν και ενισχύουν την άσκηση με βάση για όλους τους ανθρώπους. Με το νεοσχεδιασμένο «Elevate Circuit» –που περιλαμβάνει τις τελευταίες προσθήκες Total Gym Jump Trainer και το Total Gym Row Trainer– το Elevate Circuit γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στον εξικευμένο εξοπλισμό και τα λειτουργικά κλουβιά στα γυμναστήρια.

Αυτές οι αυτόνομες μονάδες αποτελούν μια απόδειξη ότι τα προϊόντα της Total Gym υποστηρίζουν μια φιλοσοφία λειτουργικής προπόνησης χρησιμοποιώντας δυναμική φυσική κίνηση. Αυτή η φιλοσοφία εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα της Total Gym θα είναι πάντα αποτελεσματικά για χρήστες όλων των τύπων, μεγεθών, ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης.

Ως πρωτοπόροι στον τομέα της γυμναστικής, η Total Gym είναι πάντα πρωτοπόρα, με ποιοτικά και εξαίρετα προϊόντα, αυξάνοντας την παγκόσμια αναγνωρισιμότητά της.