Η νέα επίσημη μπάλα βόλεϊ σάλας έφτασε στην Ελλάδα!

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Η Mikasa V200W εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Διαθέτει ένα απόλυτα ισορροπημένο αεροδυναμικό σχεδιασμό 18-panel (έναντι των 9-panel που είχε η προηγούμενη MVA200) που βελτιώνει την κίνηση της μπάλας και δίνει στους παίκτες μεγαλύτερο έλεγχο.

ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Η επιλογή των χρωμάτων μεγιστοποιεί την ποιότητα του παιχνιδιού. Το κίτρινο χρώμα, που κυριαρχεί, γίνεται πιο γρήγορα αντιληπτό από τους αθλητές και τους θεατές. Το μπλε δημιουργεί τις ραβδώσεις ώστε να γίνεται πιο γρήγορα ορατή η μπάλα σε μεγάλες ταχύτητες. Επίσης έχει διαπιστωθεί πως ο νέος χρωματισμός “γράφει” καλύτερα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις και ο τηλεθεατής έχει καλύτερη θέαση του αγώνα.

ΕΛΕΓΧΟΣ

Η επιφάνεια των μικροϊνών διπλής ράβδου (double-dimpled microfiber) σταθεροποιεί τη διαδρομή της “πτήσης” της μπάλας και δημιουργεί επιπλέον έλεγχο, ενώ η λειτουργία “Nano Balloon Silica” αποτρέπει τη γλιστερή επιφάνεια κατά τη διάρκεια έντονου παιχνιδιού. Απορροφά τη δύναμη του χτυπήματος από τον αθλητή, την οποία μετατρέπει σε ταχύτητα.

ΕΠΙΣΗΜΗ

Είναι η επίσημη μπάλα παιχνιδιών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ (FIVB)
Υπερβαίνει τα πρότυπα πιστοποίησης της FIVB και πέρασε αυστηρά πρωτόκολλα δοκιμών, τα οποία διεξήχθησαν από κορυφαίες εθνικές ομάδες και συλλόγους τους τελευταίους έξι μήνες. Η V200W θα κάνει το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας, τον Οκτώβριο του 2019.