Η αύξηση των συνεργασιών με σχολές personal training για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και η επιλογή κορυφαίων κατασκευαστών (εργοστάσια αθλητικών/fitness προϊόντων) των μεγαλύτερων brands της παγκόσμιας αγοράς, με στόχο την άμεση και συνεχή διάθεση σε Ελλάδα και Βαλκάνια προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές (συμβατές με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής), χωρίς επιπλέον έξοδα και ανάγκη για τα μεγάλα κέρδη των brands του εξωτερικού, αυτή είναι η Φιλοσοφία AMILA .

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας και η ανάπτυξη  νέων – καινοτόμων προϊόντων όπως :

AMILA Alfa-Plates: Νέα σειρά δίσκων άρσης βαρών, με καλύτερη αναπήδηση, λιγότερο θόρυβο και κραδασμούς, μικρότερες φθορές.

AMILA GluteMaster: Το νέο όργανο εκγύμναση γλουτιαίων. Μια ολόφρεσκη πρόταση αγοράς.

AMILA Safe Squat Bar: Τώρα πλέον οι ασκήσεις squat (άρσεις θανάτου) είναι πολύ πιο ασφαλείς.

AMILA Olympic Bars: Υψηλή ποιότητα και φινίρισμα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα σειρά οξειδωμένων (σκληρού χρωμίου στα μανίκια) ολυμπιακών μπαρών.

Wallballs: Για χρήση σε τοίχο, με μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα/πεσίματα και μαλακή υφή για άριστη προστασία.

AMILA Powerbands: Η ιδανικότερη λύση στις θεραπευτικές ασκήσεις με λάστιχα λέγεται, σε τρία μεγέθη.

AMILA Kids Athletics: Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά παρουσιάζεται μια ολοκληρωμένη σειρά για την μύηση των παιδιών στον αθλητισμό. Τα AMILA Kids Athletics αποτελούν πρότυπο εξοπλισμό, υψηλής ποιότητας και αυστηρής ασφαλείας, μοναδική λύση για προπαρασκευαστικές ασκήσεις προσαρμοσμένες, με αγάπη και σεβασμό, στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας για άθληση.