Από το 2010 η ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ έχει αποφασίσει να διευρύνει τις επενδύσεις της στα προϊόντα AMILA. Είναι στρατηγική της επιλογή η αύξηση των άμεσων συνεργασιών με διακεκριμένους επαγγελματίες του fitness και σκοπό την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη προσέγγιση των αναγκών τους.
Συνέπεια των παραπάνω -μεταξύ άλλων- είναι η δημιουργία φωτογραφικών λευκωμάτων για τις ανάγκες προβολής και προώθησης, οι οποίες εξακολουθούν να δημοσιεύονται στο εσωτερικό των καταλόγων ή σε άλλο έντυπο υλικό, ενώ ήδη από το 2015 δημιουργήθηκε το πρώτο εξώφυλλο σε συνεργαζόμενο γυμναστήριο.


Σήμερα, η βιβλιοθήκη των φωτογραφικών λευκωμάτων της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ ξεπερνά τις 500 πόζες και γιορτάζει μαζί σας την έναρξη λειτουργίας μιας ακόμα ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην οποία μπορείτε να αναζητήσετε, με κριτήρια της επιλογής σας (όνομα, κωδικό, είδος άσκησης, περιγραφή κατηγορίας), workouts με προϊόντα AMILA, SOLE, SPIRIT, TOTALGYM αλλά και λήψεις αναψυχής με προϊόντα της INTEX.
Αυξήστε τις πωλήσεις σας δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον προώθησης στο ηλεκτρονικό ή φυσικό σας κατάστημα χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και videos από τα λευκώματα και το κανάλι της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ
.