Η ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ στην έκθεση-θεσμό!

 


Νέος δυναμικός κύκλος ξεκινάει για την εξειδικευμένη έκθεση – θεσμό του ξενοδοχειακού κλάδου!  Η επανεκκίνηση της Xenia έρχεται σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται γοργά και μαζί οι ανάγκες του για αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες.

Τα προϊόντα INTEX, AMILA, ESCAPE, SOLE, SPIRIT, IMPULSE, TOTAL-GYM, MIKASA, BUTTERFLY, STAG και δεκάδες ακόμα επώνυμες επιλογές θα βρίσκονται στο Hall3 stands A21 & B27, δίνοντας μας τη δυνατότητα να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Φιλοδοξία μας είναι η παρουσία της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ στην Xenia 2022 να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας

Στην ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ, με της υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες υπηρεσίες που διαθέτουμε (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015) και τη 40ετή εμπειρία μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες διασφάλισης συνεχής παρακαταθήκης προϊόντων και ανταλλακτικών (στις ιδιόκτητες αποθήκες των 8.000 τ.μ. σε Αθήνα και Θεσ/νίκη), που εγγυάται η οικονομική και οργανωτική δύναμη της εταιρίας, προσφέρουμε Ολοκληρωμένες Λύσεις για τους Εσωτερικούς και Εξωτερικούς χώρους Ευεξίας, Γυμναστικής-Αθλησης, Αναψυχής και Δραστηριοτήτων.
Η αύξηση των συνεργασιών για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και η επιλογή κορυφαίων κατασκευαστών, των μεγαλύτερων brands της παγκόσμιας αγοράς, με στόχο την άμεση και συνεχή διάθεση σε Ελλάδα και Βαλκάνια σε ανταγωνιστικές τιμές (συμβατές με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής), χωρίς επιπλέον έξοδα και ανάγκη για τα μεγάλα κέρδη των οίκων του εξωτερικού, είναι η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ.

Τι θα δείτε από την ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ στην XENIA 2023

TITLE_INTEX_PURE_SPA
TITLE_AMILA_FITNESS
TITLE_ACTIVITIES
ACTIVITIES

Οι τρόποι για να έρθετε στην έκθεση

 


Το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο (βλ. χάρτη) και η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη, προσφέροντας πλήθος επιλογών μετακίνησης: από Μετρό, Προαστιακό και λεωφορείο έως αεροπλάνο και αυτοκίνητο. Πιο αναλυτικά, στη διάθεσή σας έχετε τις ακόλουθες επιλογές μετάβασης από και προς το εκθεσιακό κέντρο:

 

Οδικώς

Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό. Όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν την έκθεση με το Ι.Χ. τους θα έχουν στη διάθεσή τους ελεύθερο πάρκινγκ 5.500 θέσεων.

Πούλμαν Δωρεάν Μεταφοράς από και προς το εκθεσιακό κέντροΜέσα Μαζικής Μεταφοράς

Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω/Μοναστηράκι/Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο
Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο
ΟΑΣΑ: Όλα τα λεωφορεία Express για Αεροδρόμιο
(Χ92-Κηφισιά, Χ93-ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94-Σύνταγμα, Χ96-Πειραιάς, Χ97-Δάφνη)
ΚΤΕΛ: Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

Όσοι επιλέξουν να έρθουν στην έκθεση χρησιμοποιώντας τον Προαστιακό, το Μετρό ή όποιο λεωφορείο τερματίζει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου «Sofitel» και στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου (συγκεκριμένα μπροστά στην Έξοδο 2) υπάρχει η στάση του λεωφορείου του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο θα σας μεταφέρει από και προς το εκθεσιακό κέντρο απολύτως δωρεάν και με πολύ συχνά δρομολόγια κάθε 10 λεπτά. Επίσης, τα πούλμαν της Xenia 2017 θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 10 λεπτά. Σημειώστε ότι η επιλογή της αποβίβασης στο Σταθμό Πλακεντίας σας προτείνεται διότι το εισιτήριο για το Αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” κοστίζει 10€/άτομο ενώ για το Σταθμό Πλακεντίας μόλις 1,4€.

Πάρκινγκ Επισκεπτών

Το METROPOLITAN EXPO έχει δύο χώρους στάθμευσης μπροστά από τις δύο εισόδους του, στους οποίους θα εξυπηρετούνται οι επισκέπτες της έκθεσης. Ειδικό συνεργείο θα επιβλέπει τους χώρους στάθμευσης, ενώ παράλληλα θα προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

 

Που θα μας βρείτε