Τεχνολογία από το 1983

Tο πρώτο προϊόν γυμναστικής SPIRIT κατασκευάστηκε το 1983, με βασικό σκοπό να προσφέρει στους αθλούμενος τον υψηλότερο ποιοτικό εξοπλισμό που θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους γυμναστικής τους.

Είναι ο ίδιος βασικός σκοπός που συνεχίζεται και σήμερα στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη κάθε εξοπλισμού που φέρει το όνομα Spirit Fitness. Διασφαλίζεται έτσι ότι κάθε νέα σχεδίαση εξοπλισμού πληροί τα ίδια απαιτητικά στάνταρ που έχουν δημιουργήσει τη μάρκα Spirit Fitness.

Όλα τα προϊόντα παράγονται σε εργοστάσια με πιστοποίηση ISO για σταθερή ποιότητα.

Τα τελευταία 30 χρόνια, η εστίαση της SPIRIT FITNESS ήταν και θα είναι πάντα να παρέχει μια ποιοτική εμπειρία με κάθε εξοπλισμό της. Κατανοώντας τις ανάγκες των ασκούμενων, η SPIRIT κατασκευάζει προϊόντα με βάση τις νέες εξελίξεις και καινοτομίες στο χώρο του fitness. Οι καινοτομίες αυτές είναι που βελτιώνουν την εμπειρία όσων χρησιμοποιούν τα προϊόντα της SPIRIT. Ήταν από τις πρώτες εταιρείες που ένταξε τους ανεμιστήρες ψύξης στα μηχανήματα της, οι οποίοι πλέον βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της. Επιπλέον έχει ενσωματώσει ηχεία για συσκευές αναπαραγωγής MP3 ή ακόμα και οθόνες TFT σε μοντέλα που διαθέτουν οθόνες ώστε ο κάθε χρήστης να μπορεί να αθλείται έχοντας κάθε εργαλείο που χρειάζεται.

Αυτά, μαζί με πολλά άλλα αποκλειστικά χαρακτηριστικά, τοποθετούνται στα προϊόντα της για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που παράγουν εξοπλισμό γυμναστικής, αλλά λίγες επικεντρώνονται στις λεπτομέρειες που θα βρείτε σε ένα προϊόν Spirit Fitness.