Οι διάδρομοι της SOLE προτιμούνται από ξενοδοχεία διεθνώς για άσκηση μέσα στο δωμάτιο. Η SOLE κατασκευάζει εξοπλισμό γυμναστικής που αποδίδει και αντέχει κάτω από δύσκολη και συνθήκες στα ξενοδοχεία. Η σχεδίάση για χρήση στα ξενοδοχεία και η προσφορά αξεπέραστης ποιότητας είναι η προσφορά της SOLE σε οικιακές πωλήσεις καθώς και ελαφρά επαγγελματικές χρήσεις. Είτε θέλετε να ξεφορτωθείτε τη συνδρομή στο γυμναστήριο για να γυμνάζεστε στο σπίτι, είτε θέλετε να ανοίξετε ένα μικρό γυμναστήριο, εδώ θα βρείτε τον εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας και σε τιμή που θα εκτιμήσετε. Η SOLE διαθέτει τους διάδρομους, ελλειπτικά και ποδήλατα γυμναστικής για να ολοκληρώσει κάθε γυμναστήριο, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται στο υπόγειο σας ή ανήκει στον Δήμο. Ο εξοπλισμός γυμναστικής της SOLE λαμβάνει συνεχώς πάμπολες “Best Buy” κριτικές και αξιολογήσεις εδώ και πολλά χρόνια από τους πιο αξιόπιστους ιστοτόπους και περιοδικά κριτικής προϊόντων.

Η SOLE παρέχει εδώ και δεκαετίες εξοπλισμό γυμναστικής στη Βόρεια Αμερική. Η SOLE είναι ένα ένα από τα κορυφαία ονόματα στη γυμναστική και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά τα τελευταία 5 χρόνια. Η SOLE συνεχίζει να διευρύνει την παρουσία της σε ολόκληρο τον κόσμο προσθέτοντας συχνά νέους διεθνείς αντιπροσώπους. Ανεξάρτητα από τον όγκο των πωλήσεων, η SOLE εξακολουθεί να έχει την ίδια προσέγγιση όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών που είχε εδώ και χρόνια. Η SOLE στέκεται πίσω από τα προϊόντα και τους πελάτες της με εγγυήσεις και εξυπηρέτηση που είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό. Το SOLE φέρεται σε κάθε πελάτη λες και τον γνωρίζει προσωπικά, διότι αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα έκαστου πελάτη στη συνολική και μελλοντική επιτυχία.

Η SOLE πάντα αναζητεί τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού της, να γίνει πιο αποδοτικός και ποιοτικός, διατηρώντας παράλληλα μια καλή τιμή. Η SOLE ποτέ και χωρίς εξαιρέσεις δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητά της για να βελτιώσει τα μικρά μοντέλα της. Αυτή η νοοτροπία και ο ιδεαλισμός αποτελούν βασική προϋπόθεση για να εργαστεί κάποιος στην SOLE. Από τους επικεφαλής της έρευνας και ανάπτυξης, μέχρι το προσωπικό πωλήσεων και την υποστήριξη πελατών, όλοι νιώθουν υπερήφανοι ότι έχουν ικανούς και αξιόπιστους ανθρώπους να εργάζονται μαζί τους. Η SOLE, εκτός από ένα εξαιρετικό μέρος αγοράς εξοπλισμού γυμναστικής, είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να εργάζεστε.

Σχετικά με τους μηχανικούς των διαδρόμων

Η ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών της SOLE δεν σταματά στιγμή να σκέφτεται τρόπους βελτίωσης της τεχνολογίας, ούτως ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη. Οι μηχανικοί κατανοούν την αγορά των μηχανημάτων γυμναστικής και γνωρίζουν τι αναζητούν οι άνθρωποι. Καταλαβαίνουν ότι οι άνθρωποι θέλουν να μπουν σε φόρμα με τον εξοπλισμό τους, χωρίς όμως να ανησυχούν για την ποιότητα κατασκευής του. Αυτός είναι ο λόγος που ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο να ανησυχούν αυτοί γι ‘αυτό αντί για εσάς. Θέλουμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι όταν τοποθετείται ένα από τα μηχανήματα της SOLE στο σπίτι σας, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε το χρόνο και την ενέργεια σας στο να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε το σώμα σας, χωρίς να ανησυχείτε για την ποιότητα του νέου σας μηχανήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στεκόμαστε πίσω από τα προϊόντα μας με μια εγγύηση η οποία είναι το πρότυπο για όποιον άλλο επιθυμεί να μας ακολουθήσει.