Η ιστορία της Mikasa

Πριν υπάρξουν παπούτσια κατάλληλα για διαφορετικά αθλήματα, άμεση επανάληψη στο βίντεο ή χορηγοί, η Mikasa δημιουργούσε και τελειοποιούσε το σημαντικότερο μέρος του παιχνιδιού: τη μπάλα. Όλα ξεκίνησαν στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας πριν από 89 χρόνια. Ορίσαμε τα πρότυπο πριν υπάρξουν και ποτέ δε χάσαμε το ένα πράγμα που κάνει όλα τα αθλήματα σπουδαία: το Πάθος!

Το 1973 η Mikasa έφτασε στην Καλιφόρνια για να δημιουργήσει τα κεντρικά γραφεία από όπου θα μπορούσε να ικανοποιήσει καλύτερα τη ζήτηση των αθλητών της Βορείου Αμερικής. Πιστοί στις ρίζες μας, εδραιώσαμε τη φήμη μας με το βόλεϊ. Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί. Πήραμε την ίδια παρόρμηση και πάθος και τα εφαρμόσαμε στο μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το πόλο, το ράγκμπι και όλες τις μπάλες για εξάσκηση παιδιών. Ενώ πραγματοποιήσαμε μεγάλα βήματα τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε ολυμπιακά αθλήματα, δεν ξεχάσαμε ποτέ το μέρος από όπου όλα τα αθλήματα ξεκίνησαν: την παιδική χαρά.

Ενώ οι κανόνες του παιχνιδιού δεν έχουν αλλάξει πολύ, οι αθλητές, προπονητές, στάδια και φιλάθλοι σίγουρα έχουν. Οι αθλητές είναι ταχύτεροι, οι στρατηγικές πιο σύνθετες, τα στάδια έχουν γίνει μνημεία και οι οπαδοί πιο απαιτητικοί. Ο ανταγωνισμός έχει ανέβει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και κάθε αθλητής περιμένει το καλύτερο. Κάθε άθλημα περιστρέφεται γύρω από ένα πράγμα: τη μπάλα.

Καταλαβαίνουμε το πάθος και την έμπνευση που χρειάζεται για να γίνει κανείς αθλητής, ανεξάρτητα από το επίπεδό του. Αισθανόμαστε το ίδιο για τις αθλητικές μας μπάλες. Βάζουμε το ίδιο πάθος και έμπνευση, σε συνδυασμό με την καλύτερη τεχνολογία, σε κάθε μπάλα που παράγουμε. Οι μπάλες, όταν βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής, αγγίζουν όσο το δυνατό την τελειότητα. Είναι ο μόνος τρόπος που ξέρουμε πώς να φτιάξουμε μια μπάλα.

Mikasa Sports – αθλήματα καθημερινά

Follow us στο Facebook