Παρέχουμε ευεξία

Από κατασκευαστής για διάφορες μάρκες μέχρι να ανεξαρτητοποιηθεί, η Impulse έχει ενσωματώσει τέλεια τον καινοτόμο εξοπλισμό γυμναστικής με επιστημονικές υπηρεσίες γυμναστικής, έχει προωθήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας για την υγεία και ωθεί την αγορά ειδών γυμναστικής ώστε να δημιουργήσει μια πλήρη βιομηχανική αλυσίδα πλήρους εκγύμνασης.

Ξεκίνημα από την Ταϊβάν

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, η βιομηχανία στην Ταϊβάν ήκμαζε και ο ιδρυτής της Impulse –ο κ. Roger Zhu– είχε ως στόχο την αγορά μηχανημάτων γυμναστικής και έκανε εξαγωγές στην αγορά της Αμερικής και της Ευρώπης. Το 1991, η Impulse εισήλθε στην ηπειρωτική χώρα και έγινε πρωτοπόρα στη βιομηχανία γυμναστική στην Κίνα. Με πάνω από σαράντα χρόνια ανάπτυξης και την εισαγωγή ξένων προηγμένων εμπειριών στη σχεδίαση προϊόντων και την τεχνολογία παραγωγής, η Impulse έχει διανεμηθεί με επιτυχία στην εγχώρια εθνική αγορά κατασκευής μηχανημάτων γυμναστικής και ηγείται στην επαγγελματική και οικιακή αγορά. Το 2002, η Impulse επέκτεινε τη βιομηχανική της αλυσίδα και επέκτεινε με επιτυχία την υπηρεσία παροχής υπηρεσιών γυμναστικής στην Κίνα. Το 2011, η Impulse εισήγαγε στρατηγικούς επενδυτές για να ολοκληρώσει συγχώνευση και αναδιοργάνωση· επιπρόσθετα, εφαρμόστηκε τυποποιημένη και επιστημονική διαχείριση προκειμένου να γίνει η δημόσια εγγραφή της. Επιτάχυνε τον στρατηγικό μετασχηματισμό από κατασκευαστής σε πάροχο υπηρεσιών, έτσι ώστε να επιτύχει μια δυναμική είσοδο στην κεφαλαιαγορά.

Εστίαση στην ποιότητα

Ως κορυφαίος πάροχος λύσεων γυμναστικής, η Impulse πραγματικά καταλαβαίνει τις ανάγκες όλων των τύπων γυμναστικής. Έχει δημιουργήσει μία γκάκα προϊόντων για γυμναστήρια, το σπίτι και εξωτερικούς χώρους, διάφοροι τύποι εξοπλισμού γυμναστικής έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Τα συστήματα εμπορίας και υποστήριξης της Impulse εκτείνονται σε όλο τον πλανήτη, δίνοντας τη δυνατότητα να προσφέρει επαγγελματικό εξοπλισμό γυμναστικής και υπηρεσίες για πελάτες τόσο στην Κίνα όσο και από παντού στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων υγείας, ιδιωτικών συλλόγων, ξενοδοχείων, κυβερνητικών οργανισμών, επιχειρήσεων και οικογενειών.