Εκτακτη Ενημέρωση

Με στόχο την υπεύθυνη αντιμετώπιση της συγκυρίας που διανύουμε, σχετικά με τον κορονοϊό (COVID-19), σας ενημερώνουμε πως έχουμε λάβει σειρά μέτρων που συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την ασφάλεια όλων μας.

covid_delivery

Παραδόσεις Εμπορευμάτων

– Οι παραγγελίες προς τις επιχειρήσεις – συνεργάτες μας εκτελούνται κανονικά και παραδίδονται έξω από τα καταστήματα.
– Οι τριγωνικές παραδόσεις θα εκτελούνται μετά την παράδοση όλων των παραγγελιών προς τις επιχειρήσεις.
– Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, σάς προτείνουμε η παραλαβή των παραγγελιών σας να γίνεται απευθείας από τις αποθήκες της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝ. ΑΕΕ.

covid_service

Συναρμολογήσεις

– Οι συναρμολογήσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό της εταιρίας θα εκτελούνται κανονικά, κατόπιν συνεννοήσεως. Οι παραδόσεις θα γίνονται σύμφωνα με τα ανωτέρω.
– Κάθε άλλη συναρμολόγηση (εκτός από αυτές που θα πραγματοποιούνται εντός των εγκαταστάσεων της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝ. ΑΕΕ) παγώνει, μέχρι νεωτέρας.

covid_install

Service / Επισκευές

– Τα service που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό της εταιρίας θα εκτελούνται κανονικά. Οι παραδόσεις θα γίνονται σύμφωνα με τα ανωτέρω.
– Κάθε άλλο service (εκτός από αυτά που θα πραγματοποιούνται εντός των εγκαταστάσεων της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝ. ΑΕΕ) παγώνει, μέχρι νεωτέρας.

 

covid_order

Παραγγελίες

– Το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝ. ΑΕΕ λειτουργεί κανονικά, ωστόσο, ενθαρρύνουμε τις παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας B2B, προσφέροντας 24ωρη πρόσβαση στα αποθέματα της εταιρίας και ακόμα πιο γρήγορη εξυπηρέτηση.

Παρακαλούμε θερμά, κατά την άφιξή σας στους χώρους της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΜΟΝ. ΑΕΕ και εφόσον δεν έχετε κάποια οικονομική συνδιαλλαγή με το λογιστήριο, η παραμονή να περιοριστεί στην είσοδο των εγκαταστάσεων, όπου το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.
Ζητούμε τη συνεργασία και την κατανόησή σας.
Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις με υπευθυνότητα.