Προτεραιότητά μας η ευκολία σας

 


Δείτε τα κύρια σημεία του καταλόγου μας σε έναν συνοπτικό οδηγό πλοήγησης, που δημιουργήσαμε για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση της επιχείρησή σας

Ανάγνωση τιμών

Κάθε προϊόν έχει έναν πενταψήφιο κωδικό αριθμό προϊόντος. Κάθε κωδικός προϊόντος συνοδεύεται από έναν 9ψήφιο αριθμό που έχει πρόθεμα το BC. Το κολάρο του παραδείγματός μας έχει τον κωδικό 44392 με BC440007544.

Ο αριθμός BC περιέχει κρυπτογραφημένη την τιμή του προϊόντος. Αφαιρώντας από το BC τα δύο πρώτα και τα δυο τελευταία ψηφία (Α) προκύπτει η τιμή χονδρικής (προ ΦΠΑ) με δυο δεκαδικά (Β). Η τιμή του 44392 είναι €0,75.

Εκπτωτικές Κατηγορίες

Όλα μας τα προϊόντα υπόκεινται σε εκπτώσεις.

Στην μπάρα των εικονιδίων θα βρείτε ένα πλαίσιο με τίτλο “Κατηγορία”. Δηλώνει την Εκπτωτική Κατηγορία του προϊόντος.

Το παράδειγμα με το κολάρο 44392 ανήκει στην Εκπτωτική Κατηγορία “Ε2”, την οποία μπορείτε να ερμηνεύσετε μέσω των προσφορών που σας αποστέλλονται.

Discontinued Product

Δίπλα από τον 5ψήφιο κωδικό προϊόντος είναι πιθανό να δούμε το χαρακτηριστικό dp. Το dp (από τα αρχικά των λέξεων Discontinued Product) δηλώνει πως ο συγκεκριμένος κωδικός έχει αντικατασταθεί με κάποιο βελτιωμένο προϊόν ή έχει πάψει πλέον να παράγεται από την κατασκευάστρια εταιρία και έτσι είναι αδύνατη η εισαγωγή του.

Πριν από κάθε παραγγελία σας φροντίστε να ενημερωθείτε, από τον σύμβουλο που σας εξυπηρετεί, για τις διαθεσιμότητες των προϊόντων dp.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ
[Αθήνα: 210 3478279, Θεσσαλονίκη: 2310 570037] ή μέσω του συμβούλου που σας εξυπηρετεί.