Είμαστε παθιασμένοι με την πεποίθηση ότι το να διατηρείσαι fit μπορεί να σου προσφέρει μια ευτυχέστερη και υγιέστερη ζωή.
Ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε εξατομικευμένες εμπειρίες υγείας και φυσικής κατάστασης που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να ζήσουν τις ζωές που επιθυμούν.
Πάνω από είκοσι χρόνια προσπαθούμε να εξελίξουμε τη γυμναστική με έμφαση στην εργονομία, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς τα επίπεδα καινοτομίας και ποιότητας, με στόχο τη βελτίωση της προσωπικής ευεξίας.

Μάθε τα πάντα για τη σειρά AMILA Renegade μέσα από το πλήρως ενημερωμένο site: amila-air.gr
Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη σειρά AIR!
Τα Renegade συμμετέχουν στα σημαντικότερα CrossFit Events και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου.

LOW-IMPACT, TOTAL-BODY WORKOUT
Η σειρά AMILA Renegade δίνει τη δυνατότητα στον ασκούμενο να αναλάβει δράση για την τέλεια προετοιμασία και την απόλυτη καύση των θερμίδων του χωρίς καμία επώδυνη πρόσκρουση στις αρθρώσεις. Ιδανικά τόσο για την προθέρμανση, πριν την προπόνηση, όσο και για την απόλυτη προετοιμασία.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΛΙΚΑ
Τα Renegade είναι κατασκευασμένα για να νικούν. Οι βαρέος τύπου διπλές λεπίδες των χαλύβδινων πτερυγίων, τα διπλά σφραγισμένα ρουλεμάν επαγγελματικής χρήσης, τα πολλαπλής κατεύθυνσης έδρανα και οι βιομηχανικοί ιμάντες κίνησης Poly-V εγγυώνται τα δυο σημαντικότερα χαρακτηριστικά της σειράς: Διάρκεια και Αντοχή.

ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΤΑΣΗ & ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Σε αντίθεση με τους άλλους τύπους οργάνων γυμναστικής, τα προϊόντα αέρα παρέχουν το πλεονέκτημα της απεριόριστης αντίστασης στην αιολική ενέργεια, προσαρμοσμένο για κάθε επίπεδο προπόνησης.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Είναι εξαιρετικά εργαλεία για την αποκατάσταση, καθώς παρέχουν ασφαλή κίνηση χωρίς καμία επίδραση. Επιπλέον, διευκολύνουν την αιμάτωση της περιοχής τραυματισμού βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην ταχύτερη αποκατάσταση.

HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING (HIIT)
Τα όργανα γυμναστικής με φυσική αντίσταση είναι τα απόλυτα εργαλεία της διαλειμματικής προπόνησης (ΗΙΙΤ).

ΨΥΞΗ
Τα AMILA Air Bike (Ποδήλατο) & Air Rower (Κωπηλατική) παρέχουν στους ασκούμενους ένα δροσιστικό κύμα αέρα, κατά την εκτέλεση της προπόνησης, μέσω του ανεμιστήρα αντίστασης που διαθέτουν στο εμπρός μέρος.