Ο Νέος Κατάλογος Εποχιακών Προϊόντων για το 2019 κυκλοφόρησε!

Ένας ολόφρεσκος κατάλογος γεμάτος προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία από την ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ και είναι έτοιμος να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές σε όλες τις ενδεχόμενες απαιτήσεις.
Αναζητήστε τον Κατάλογο Εποχιακών Προϊόντων 2019 της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ από τον Σύμβουλο Αγορών που σας εξυπηρετεί και βρείτε τα πάντα σε προϊόντα ESCAPE, INTEX, AMILA, MIKASA, SALVAS, THETFORD, SUNFLEX, STAG, ADRIATIC, TELOON, NASSAU κ.α. για τον κήπο, την παραλία και τη θάλασσα, το ξενοδοχείο και την πισίνα, την εξοχή ή το camping.

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε στα eShop σας
το προωθητικό υλικό που σας προσφέρουμε για τα προϊόντα της INTEX κ.α.,
μέσα από το κανάλι eldico.gr/youtube

 

Η ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα on-line υπηρεσιών B2BB2C, WEB, Image & Manual Bank, YouTube, Facebook, Instagram, Dropbox κ.ά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων σας. Μπορείτε να τις εξερευνήσετε μέσα από την κεντρική σελίδα αλλά και με άμεση επαφή, μέσω του συμβούλου πωλήσεων που σας εξυπηρετεί.

Κατεβάστε τον Εποχιακό Κατάλογο του 2019

* Διατηρήστε τον κατάλογο σας ενημερωμένο για πάντα, ζητώντας να σας παρέχουμε πρόσβαση στην υπηρεσία Dropbox ή κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση απο την επιλογή “ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ” του eldico.gr.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, το προσωπικό της ΕΛΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΑΕΕ θα βρίσκεται στη διάθεσή σας.