Η AMILA επίσημος χορηγός σε Εθελοντική Αιμοδοσία και Pilates – Nutrition – Yoga Event

Έλα το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Fitness Motivation Hellas σε συνεργασία με την Blood-e, την πρώτη διαδικτυακή κοινότητα για την αιμοδοσία με ήδη 4500 εθελοντές αιμοδότες. Επίσημος χορηγός του event είναι η AMILA!

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ παράλληλα θα γίνουν:

  1. Δωρεάν μάθημα Pilates με σκοπό να γνωρίσεις τη μέθοδο γυμναστικής pilates από την instructor Σοφία Καρυώτη.
  1. Δωρεάν διατροφική ενημέρωση από την διατροφολόγο Ελίνα Ασημακοπούλου με θέμα “Η πρωτεΐνη στην διατροφή μας και πως βοηθά ανάλογα τον στόχο μας”.
  1. Δωρεάν μάθημα Yoga από τους δάσκαλους Μαρία Μαγκανάρη και Κυριάκος Μιχαήλ με σκοπό να γνωρίσεις την Yoga.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το event είναι το Σεράφειο – Sports, Culture and Innovation Center του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη). Το Σεράφειο βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τη στάση μετρό Κεραμεικός στο Γκάζι. Η πρόσβαση είναι επίσης εφικτή με τα λεωφορεία 049, 815, 914 (στάση Κολυμβητήριο).

Οι συμμετέχοντες που θα έρθουν να πάρουν μέρος ή να παρακολουθήσουν το event ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υποχρεωτικό να δώσουν αίμα, αλλά θα ήταν ιδανικό αφού ο σκοπός είναι η αιμοδοσία να φέρουν ένα φίλο ή φίλη που μπορεί να προσφέρει.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από το Νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Σας περιμένουμε όλους για να γυμναστούμε, να ενημερωθούμε και πάνω απ’ όλα να προσφέρουμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.